Koh Mak in our hearts

Ett tag sedan ni horde natt ifran oss nu. Vi lamnade kara Samiu i tisdags for denna udnerbara o Koh Mak. Resan hit var ju ett kaplit for sig. Vi kan saga att Koh Samui har no varldens vackraste och basta flygplats, men far buffe och gratis internet och omgivningen ar relax och fin. Nar vi anladner med varat plan i Trat gar vi rakt fram till nan rese disk och sager att vi vill till Koh Mak IDAG! ojda sager hon, sista baten aker om 20 min och det tar vanligtvis 20 min med Taxi och vi har bara 15min pa oss men hon ska se vad hon kan gora. Hon ringer lite samtal sedansager hon at oss att springa till taxin. Haha jaa ni skulle ha sett oss tva virrpannor dar pa Trats flygplats, en i cowboyhatt och en i surfinghatt och knallblabyxor, asgravand och skrikande. Det blev ingen billig resa men vi kom iaf fram i tid till baten som vi anda fick sta och vanta pa. Denna standiga thaitime! Men inget emot oss.
Det jag menar med att det inte blev nagon billig resa var att bara taxin kostade 500 bath var! Vi forsokte pruta mot denna kartellorganiserade vekrsamhet men det gick inge vidare och vi hade ont om tid sa vi gav upp. Val pa Koh Mak visste vi jui inte heller vart vi skulle, sa vi hamnade lite fel pa denna lilla o. Mer om det snart..

Vi motte upp Iris och maja som vi traffade tidigare under resan och deras tva killkompisar. Jatte harliga mannoskor precis som denna o. Har ar det tyst, inget dunka dunka, inga transvestiter eller forhoga basar, inga ryssar som braker. Allt ar underbart!
Forsta natten hamnade vi lite fel, haha! Men det visade sig att Mathilda hae bott dar forra gangen hon var har pa on. Bada vi har varit pa Koj Mak forut. Men det boendet visade sig lilla valdigt langt bort fran vara kompisar + att ett fan rum kostade 1200 bath!! Helt sjukt dyrt. Sa dagen efter flyttade vi in pa Monkey Island, kanske inte riktigkt samma klass, men vi har en sang och det ar huvudsaken + att vi har massor fina husdjur sa som odlor och myror.
Men det kostar bara 350 bath per natt vilket motsvarar ca 70 svenska kronor per natt. Dock har vi inget badrum men det ligger inte sa langt bort fran varan hydda och vi far varje morgon och kvall en kansla av hur lysingsbadets kamping kan kannas. =)
Men nasta boende vill Mattis fakiktskt ha toa pa rummet, haha vilket jag kan forsta, men nu har vi ju testa pa hur det ar att bo for 35 kr var per natt. Dessutom har vi gratis internet har bland aporna.
Det ar et triktgit reggie stalle med soft musik och hangmattor. Alla som har hangmattor far ett + i kanten av mig.

Sa vad har vi gjort de har dagarna da.. tjaa vi har chillat och sa har vi hittat varldens basta brygga dar solen tar som bara den, sa nu har vi for nastan forsta gangen lyckats branna oss. Vi har aven hittat varan nya favvo dryck, naligen Singha! battre an Chang dock 10 bath dyrare ;P

Men i morgon lamnar vi denna paradis o for en ny kanske annu vackrare o som heter Koh Samet.
Da far ni veta mer och bilder och sant smaskit kommer sa smaning om med.

Puss fran mig och Mattis <3

Snart ar vi hemma igen och vi LANGTAR!!

Kommentarer
Postat av: mamma marie

Gullungar Pappa o jag ser precis era hyddor framför oss, där har vi gått förbi när vi var på Koh Maak Flower power och rosa gammal folka buss med texten Monkey Island på. Kosta ni på er ett boende för 80 kr nästa gång så slipper ni kanske några husdjur. Kram från oss ses på Arlanda om en dryg vecka :)

2011-03-12 @ 10:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0