en dag i taget och lite dar till,

oj oj oj daligt uppdatering, igen!

vad ar det som har hant den sista tiden jo. forra fredagen den 25 feb akte vi tillbaka till vart kara thailand och lamnade bali bakom oss. aven pa phuket flygplats sa vi hejda till mathilda och jacob som skulle stanna dar vi andra drog oss upp mot koh samiu, eller vi tog ett flyg hit! smidigt och bra gillar vi! vi drog oss hit mest for att vi skulle pa reearth festivalen. den var under lordag och sondagen. sjukt bra och sjukt tva roliga dagar med bra musik trevligt folk och sjalv klart lite alkohol pa det. vi traffde aven upp tva tjejer som jag och louise traffade i borjan av resan, iris och maja, tva super gooa tjejor som vi nu ska upp och traffa pa koh chang!

annars har vi solar badad och tagit det sjukt lugnt och bara njutigt. vi har aven hyrt moppar. men det gick som det gick for berta och bertil, alltsa mig och louise. glad och njoda hade vi hyrt en moppe som jag skulle sjussa louise pa, ( vi ville inte hyra tva). vi och vara kara rese kamrater skulle aka till lamai en annan stad pa koh chang. dar skulle vi pa en mat marknad som ar kand for sjuk god mat. men berta och bertils moppe fick punka efter halva vagen. YES, tankte vi detta hander fan bara oss. arga men samtidigt skrattde vi som aldrig forr. hjalpe vara lilla klas oss upp pa en tuk tuk taxi sa vi kunde kora hem moppen, eller hem och hem men till dar vi hade hyrt den. och lamnade tillbaka den. sedan fragde snubben som vi hyrt moppen av om vi ville ha en ny men fan heller tankte vi och tog oss en tuk tuk taxi till lamai dar klas frida och petter vantade pa oss. men vi kan saga att maten var sjukt gooood!




just det sedan har vi varit och atit pa tva olika svenska resturager, fett gott med svensk mat efter sa dar tva mander utan det. for svensk mat ar sa gott. Forsta dagen var vi och at pa en svensk resturage som heter tre troll dar blev det allt fran bea sas, kottbullar, pyttipannan. andra dagen nar vi at pa en svenk resturage sa at vi taco buffe och det var med lika gott det! SE bilder sa forstar ni :)



om det ar nagon som ar intresserad av hur vara frukostar brukar se ut sa kommer harliga bilder nu,





och har kommer massor av fina bilder, massor av kramar och pussar  fran oss och snart ses vi faktisk inte lang tid kvar nu. vi tanker pa alla er dar hemma.






Kommentarer
Postat av: mamma marie

Vilken otur Berta o Bertil har nu förstår jag bilden på dig med moppen på tuk tuken. Puss o love från oss idag faktiskt första vårdagen sol o 5 plus.

2011-03-05 @ 12:12:48
Postat av: Anonym



Tänker på dig Louise! här hemma är det vår idag !!

Ta hand om er!!

Kramar från Kacka

2011-03-12 @ 09:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0